TV / Film

Preminula glumica Debi Rejnolds, majka Keri Fišer

Holivudska glumica Debi Rejnolds, koja se proslavila ulogom u filmu "Pjevajmo na kiši" preminula je u 85. godini, samo dan nakon što je umrla i njena ćerka, takođe glumica Keri Fišer.
Preminula glumica Debi Rejnolds, majka Keri Fišer
Portal AnalitikaIzvor

Rejnolds je preminula nekoliko sati pošto je primljena u bolnicu u Los Anđelesu, najvjerovatnije poslije moždanog udara. Vijest o smrti Rejnolds objavio je njen sin, Tod Fišer.

"Ona je sada sa Keri", rekao je on, dodajući da je smrt ćerke bila previše za Rejnolds, javlja AP.

Njena ćerka Keri Fišer preminula je od posljedica srčanog udara.

Rejnolds je glumila u desetak filmova zajedno sa Džin Keli, Frenk Sinatrom, Tonijem Kertisom, Donaldom Okonorom, Fred Asterom i Dik Van Dajkom. U jeku karijere, Rejnolds je bila u žiži javnosti kada je njen suprug, pjevač Edi Fišer, započeo ljubavnu aferu sa glumicom Elizabet Tejlor. Rejnolds i Fišer su se razveli 1959. godine, a on se potom oženio sa Tejlor.

Isticala je da je njena životna filozofija da uvijek ima "petogodišnji plan".

"Izguram današnji dan i onda se ne nerviram pet godina. Uvijek zamišljam veliki tunel i na kraju tog tunela svijetlo. Znam da mogu da stignem do tog svijetla i za to će mi trebati pet godina. Prošla sam kroz mnogo takvih tunela. Uvijek pokušavam, nikada se ne predajem", rekla je Rejnolds u intervjuu 2010. godine.

Meri Frensis Rejnolds rođena je 1. aprila 1932. godine. Kompanija "Vorner braders" joj je nadjenula ime Debi.

Glumica Keri Fišer, poznata po ulozi princeze Leje u "Ratovima zvezda", preminula je prije dva dana u 60. godini, nekoliko dana nakon što je pretrpjela snažan srčani udar tokom transatlantskog leta. Fišer je prethodno pozlilo na letu od Londona do Los Anđelesa i po slijetanju je u kritičnom stanju prebačena u bolnicu.

(Tanjug)

Portal Analitika