Crna hronika

Bijelo Polje: Uhapšen N.S. zbog sumnje da je zapalio vozilo

Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje rasvijetlili su paljenje vozila izvršeno početkom novembra ove godine i zbog osnovane sumnje da je počinio ovaj delikt tužiocu procesuirali N.S, starog 22 godine, iz Bijelog Polja.
Bijelo Polje: Uhapšen N.S. zbog sumnje da je zapalio vozilo
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Uprave policije, kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je N.S. 6 novembra u ranim jutarnjim časovima prvo slomio staklo na putničkom motornom vozilu „peugeot 206“ koje je bilo parkirano u Ulici Nedeljka Merdovića u Bijelom Polju, a koje koristi B.V. iz Bijelog Polja, te da je nakon ulaska u vozilu u njemu, koristeći motorno ulje i tkanine, izazvao požar. Dejstvom požara na vozilu je nastupila materijalna šteta.

- Službenici CB Bijelo Polje su, po prijavi ovog događaja, preduzeli intenzivne i koordinirane aktivnsti koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenog lica. Shodno izjašnjenju nadležnog državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, poseban izvještaj protiv N.S. kao dopuna krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom izvršiocu, tom tužiocu je podnijet u redovnom postupku, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti – navodi se u saopštenju Uprave policije.

Portal Analitika