Muzika

Nina Petković snimila spot za pjesmu "Nova godina" , čarolije Tivta i u zimskom ruhu

Crnogorska pjevačica Nina Petković, snimila je spot za pjesmu "Nova godina" za koju su tekst i muziku radili Bojan Momčilović (gitarista u Nininombendu) i Nina, dok je za aranžman bio zadužen Miha Radonjić.
Nina Petković snimila spot za pjesmu "Nova godina" , čarolije Tivta i u zimskom ruhu
Portal AnalitikaIzvor

- Pjesma je vesela, novogodišnja, sa porukom da krenemo u bolje sutra, to jeste da nam sa Novom godinom dođu bolji dani, kako nama , tako i cijelom svijetu. Ovo je snimanje u kojem sam najviše uživala do sada, zaista je bilo nevjerovatno divno u mom gradu, na rivi Pine, da li zato što je bio Badnji dan i iščekivao se Božic. Bilo je čarobno!'', kazala je Petković.

Ona ovom prilikom želi da se zahvali svim ljudima koji su učestvovali u spotu, kako onima koje su planirali, tako i onina koji su se neplanirano, bez problema ,uključili, pridružili im se na setu.

''Možda je ovo lokal patriotizam, možda će zvučati kao kliše, ali mora da se pohvalim i najiskrenije kažem da sam preponosna na svoje sugrađane, moje drage Tivćane, koji su se organizovali u par sati, neki i na licu mjesta i doprinijeli atmosferi ovog snimanja. Pokazali su kakav je zaista duh Tivćana, da su uvijek veseli, dobronamjerni i spremni na svaku vrstu pomoći. Recimo, u jednom trenutku sam zamolila ljude iz kafe bara "Propela" da izađu svi iz kafića, da bismo snimili scenu na rivi i svi su izašli, iako je bilo jako hladno. Tu je čak bilo i gostiju, grupa momaka iz Podgorice, koji su bili spremni za akciju i rado se pridruži snimanju'', istakla je Petković.

Dakle, u ovom spotu će se vidjeti sve ljepote Tivta i zimskom, novogodisnjem ruhu, tako da ljudi mogu vidjeti da Tivat nije samo ljeti zanimljiv, već ima i zimsku ponudu, zimske, a ipak primorske čarolije.

''Sa snimanjem spota smo sačekali zbog toga što smo cekali da svi ukrasi koji su naručeni za naš grad stignu, kako bismo ih  prikazali i u spotu. Zahvalila bih i našem Konunalnom preduzeću koje mi je izašlo u susret po svakon pitanju, na obezbjeđvanju dovoda struje na mjestima gdje nismo imali rasvjetu, a takodje i na sjajno obavljenom poslu sto se tiče samog ukrašavanja našeg grada'' dodala je ona.

Spot je snimala Zoom produkcija iz NK i Zoran produkcija iz Tivta.

Portal Analitika