Politika

Ivančević kandidat za predsjednika Cdu

Deset godina nakon obnove nezavisnoti Crnoj Gori najviše nedostaje patriotsko političko djelovanje jer je ona raspolućena između nacionalističkog i kvazipatriotskog djelovanja najznačajnijih političkih snaga u državi, ocijenjeno je iz Cdu.
Ivančević kandidat za predsjednika Cdu
Portal AnalitikaIzvor

Upravo zbog toga, naša partija će na svom Kongresu koji će se održati 28. januara na Cetinju usvojiti rezoluciju o budućnosti Crne Gore koja će trasirati našu jasnu patriotsku platformu koja nedostaje Crnoj Gori i svim građanima koji je osjećaju svojom državom.

Uvjereni smo da će naše patriotsko političko djelovanje razobličiti suštinu i pogubnost nacionalističkih i kvazipatriotskih političkih struktura koje već dugo nanose nemjerljivu štetu Crnoj Gori, držeći je zarobljenom u permanentnoj krizi.

"Na takvoj političkoj platformi kandidovaću se za predsjednika naše partije, uvjeren da Crnoj Gori nakon obnove nezavisnosti nudimo najznačajniji politički projekat koji će u centru svog političkog djelovanja imati posvećenost državi Crnoj Gori i svim njenim dobrima. Uvjeren sam da ćemo zavrijediti ozbiljnu pažnju svih građana koji vole svoju zemlju i željeli bi je vidjeti mnogo boljom, uređenijom i bogatijom, nego što je to danas", navodi se u saopštenju koje je potpisao Dragan Ivančević v.d. predsjednika Cdu.

Portal Analitika