Fudbal

Murinjo: To nam treba!

Sve više razloga za zadovoljstvo ima Žoze Murinjo. Opravdano, jer je Mančester junajted vezao 11 mečeva bez poraza, na minulih pet slavio svaki put, od toga jednom u Liga kupu, a dobru formu potvrdio je trijumfom nad Sanderlendom na Boksing dej (3:1).
Murinjo: To nam treba!
Portal AnalitikaIzvor

Mnogi bi rekli da su gol i dvije asistencije Zlatana Ibrahimovića  u prvom planu, ali švedskog asa zasijenio je Henrih Mhitarijan, čiji je pogodak škorionom za 3:0 bacio u trans navijače slavnog klubai izazvao niz pohvala Žozea Murinja.

„Njegov gol je bio predivan. Apsolutno predivan. Dečko cijelu svoju karijeru daje lijepe golove. Zavoljeće ga na Old Trafordu zbog toga“, rekao je portugalski trener poslije susreta 18. kola Premijer lige.

Murinju je jedino "zasmetao" tajming pogotka.

„Šteta samo što je postigao treći, a ne gol koji donosi pobjedu. Da jeste, ušao bi u istoriju Mančester junajteda. Njegovi golovi nam pomažu, ali isto tako Miki dosta radi za odbranu. Dobro je za njega da je bio strijelac. Igra dobro u posljednje vrijeme, uz napomenu da mu je povreda usporila razvoj. Igrao je 25 minuta i pokazao nam da je spreman da se vrati na nivo na kome zna da od njega očekujemo velike stvari“.

Portal Analitika