Društvo

Deda Mraz i predstava “Kuče koje nije umjelo da laje“ na poklon djeci iz vrtića Osmjeh

Uoči novogodišnjih praznika, hotel Hilton Podgorica Crna Gora ugostio je 41-og mališana iz obližnjeg vrtića Osmjeh, JU Ljubica Popović.
Deda Mraz i predstava “Kuče koje nije umjelo da laje“ na poklon djeci iz vrtića Osmjeh
Portal AnalitikaIzvor

Hotel je djeci poklonio jednosatnu interaktivnu predstavu pod nazivom “Kuče koje nije umjelo da laje” u kojoj su učestvovali i uživali članovi hotelskog tima, a potom i druženje sa animatorom Žarko Žabcem. Pored dječije predstavice, mališani su pjevali i igrali sa Deda Mrazom, koji im je uručio poklon paketiće koje je hotel Hilton Podgorica Crna Gora pripremio njima u čast.

hilton-predstava-2

Nakon predstave, Haluk Bilgili, izvršni direktor Hilton Podgorica Crna Gora, kazao je kako ga dječiji smijeh u hotelu posebno raduje.

“Novogodišnji praznici su pred vratima i u ovo doba darivanja htjeli smo da poklonimo našim malim komšijama trenutke sreće i zadovoljstva. Hilton Podgorica Crna Gora je hotel svih nas, a naročito naše djece”, rekao je Bilgili.

hilton-predstava-3

Hilton Podgorica Crna Gora tim najavio je i za sljedeću godinu saradnju sa gradskim vrtićima i aktivnosti u kojima će biti uključeni najmlađi stanovnici Podgorice.

Portal Analitika