Društvo

Podijeljeni paketići za djecu sa smetnjama u razvoju

NVO Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju podijelilo je u subotu 270 paketica za 90 djece sa smetnjama u razvojom - članova Udruženja.
Podijeljeni paketići za djecu sa smetnjama u razvoju
Portal AnalitikaIzvor

Tom prilikom organizovana je proslava a djecu je zabavljao animator Žarko-Žabac, čije prisustvo je jedno od prijatnih iznenađenja od strane donatora - Jugopetrola AD. 

Jugopetrol je takođe za svu djecu iz Udruženja (njih 90) donirao vaučere u vrijednosti od 25 eura za kupovinu u KIDS LAND prodavnicama. 

''Novogodišnje paketiće djeci dijelili su jedan Deda Mraz i dvije Deda Mrazice. U obezbjeđenju paketica značajnu pomoć Udruženje je imalo od mališana i njihovih roditelja iz OŠ "Oktoih" uz pomoć direktora Škole, gospodina Vukića Konjevića, koordinatorke Tamare Damjanović i ostalih nastavnika i nastavnika, koji su upakovali i donijeli paketiće za svu djecu iz našeg Udruženja'', navodi se u saopštenju.

U obezbjeđenju paketiića, značajnu pomoć Udruženju pružili su Agencija za elektronske telekomunikacije, Sindikat za upravu i pravosuđe, Petrol pumpa, Kompanija "IDEA", Dječiji Savez Podgorica i član Udrženja Goran Laković. Coca Cola Hellenic je donirala sokove za organizovanje priredbe. 

''Svim donatorima ovim putem Udruženje se od srca zahvaljuje na izdvojenim sredstvima, dobroj volji, vremenu i senzibilitetu koji su pokazali i ovog puta prema djeci sa smetnjama u razvoju i koji su nam jako puno pomogli da i ove novogodišnje praznike našim mališanima uljepšamo i upotpunimo raznim iznenadjenjima, poklonima, vaučerima, slatkišima i igračkama'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika