AMSCG: Oprezno zbog poledice

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na pojedinim dionicama u planinskim predjelima, preko mostova i na prilazima tunelima, ima poledice, pa je neophodna opreznija vožnja.
AMSCG: Oprezno zbog poledice
Portal AnalitikaIzvor

Upotreba zimske opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, u mjestu Mioska, zbog radova na zaštiti kosine, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2.3 Cetinje - Budva, na dionici Brajići - Lapčići, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta. 

Na istom putu, na dionici Ugnji - treća traka Obzovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta. Mimo ovih termina, na ovom putu saobraćaće se jednom trakom naizmjenično

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Saobraćaj će, zbog miniranja na stopi mosta Moračica auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, biti obustavljan ne duže od 30 minuta u terminu od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.3, dionica Podgorica - Cetinje, lokalitet tunel Mekavac, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 17 sati.

Zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put M-2 Risan - Perast, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-12 dionica Petrovići - Vraćenovići - Deleuša zbog rekonstrukcije puta saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-18 Šćepan Polje - Plužine, zbog istražnih radova u tunelima, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog radova na tunelu Ivica, na magistralnom putu M-4.1, dionica Šavnik - Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Portal Analitika