Politika

MILIĆ: Nikšić dokaz da ne treba vjerovati SDP-u

Da je Branko Ivanović u Kotoru imao pravo zašto ne vjeruje potpisima na papiru, dovoljno govori jučerašnje glasanje u skupštini Opštine Nikšić odbornika Socijaldemokratske partije sa odbornicima DPS-a, ocijenio je danas lider Socijalističke narodne partije Srđan Milić. On se danas obratio članovima bjelopoljskog Odbora SNP-a na Novogodišnjem koktelu.
MILIĆ: Nikšić dokaz da ne treba vjerovati SDP-u
Portal AnalitikaIzvor

"Pita me jedan čovjek - je li njegov glas odlučivao. Ne prijatelju, to je ono što je najgore. Njegov glas nije odlučivao. Da je odlučivao pa da razumiješ, hoće da pomogne svoje građane. Nego je glasao i dao podršku DPS-u", kazao je Milić.

SNP će, kako je kazao, riješiti problem u Kotoru, ali, ne mogu sa onima koji jedno pišu, a drugo rade. 

"Osamnaest godina, ili 12 godina u Kotoru su zajedno bili sa DPS-om. Ne sporim da SDP želi da bude opozicija, ali da bio bio opozicija, prođi makar godinu ili dvije ono što su prošli SNP-ovci. I da oni nama isporučuju račun u kojem  će da kažu da potpišemo da nećemo sa DPS-om.  A imali smo kad i imali smo što i nećemo se spuštati na to uže. Odgovorili su iz Demokratskog fronta da podržavaju, iz Ure nijesam razumio šta su odgovorili. Jasno je da se tu nećemo igrati, izbora u Kotoru neće biti", rekao je lider SNP-a, naglašavajući da DPS neće biti vlast u Kotoru.

Govoreći šta su iz kotorskog Odbora te partije ponudili opozicionim kolegama, uz zahtjev za podršku manjinskoj vlasti SNP-a, Milić je podjsetio da je jedna od stavki da ni jedan čovjek koji je izabran glasovima odbornika DPS-a ne ostane na toj poziciji. 

"E sad mi objasnite kako mi to sarađujemo sa DPS-om ako ni jedan njihov odbornik neće ostati na toj poziciji. Ali šta je potrebno da se kaže. Vazda je SNP neko sumnjivo lice. Nema SNP obavezu ni prema kome iz vlasti, niti prema kome iz opozicije da se pravda je li SNP časno i dostojanstveno nosio breme sve ove godine“, rekao je Milić. 

rtcg.me

Portal Analitika