Košarka

KLASEN: Spremni smo za Zadar, idemo na pobjedu!

Uzbuđen sam zbog utakmice sa Zadrom. Imali smo nedjelju dana da se pripremimo za ovaj meč i mislim da smo se dobro spremili i da je ovo prilika da se ekipa vrati na pravi put, kazao je na pres konferenciji krilni centar Budućnost Volija, Oven Klasen.
KLASEN: Spremni smo za Zadar, idemo na pobjedu!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Novo pojačanje tima iz Njegoševog parka u svom prvom obraćanju medijima kazao je da se sa svakim novim treningom i utakmicom osjeća sve ugodnije u novoj sredini i da se polako navikava na filozofiju igre prvog stratega ekipe, grčkog stručnjaka, Ilijasa Zurosa.

- Teško je pričati o utiscima kad tek dođete u ekipu, ali ono što mogu da kažem jeste da mi se sviđa trener, igrači. Pomalo je čudno kada stignete u klub usred sezone, i pokušate da spoznate filozofiju tima i da se uklopite u novu sredinu, ali mogu reći da se osjećam sve ugodnije sa svakim novim treningom, sa svakom novom utakmicom i nadam se da ću pokazati zašto sam doveden u klub - podvukao je Klasen.

Kada je u pitanju sjutrašnji rival „plavih“, ekipa Zadra, Klasen je mišljenja da Budućnost Voli ima pravo da se nada pobjedi.

- Smatram da u svakoj utakmici koju budemo igrali imamo šanse da pobijedimo, ako budemo igrali dobro. Ponoviću još jednom, dobro smo se pripremili za utakmicu sa Zadrom i imamo šanse - poentirao je Klasen.

Ana Popović

Portal Analitika