Društvo

Na Dvorskom trgu održana akcija "Prijestonica za Anđelu"

Na Dvorskom trgu na Cetinju danas je u organizaciji Prijestonice Cetinje i Turističke organizacije Prijestonice Cetinje održana humanitarna manifestacija „Prijestonica za Anđelu“.
Na Dvorskom trgu održana akcija "Prijestonica za Anđelu"
Portal AnalitikaIzvor

U sklopu događaja, gradska uprava, gradska turistička organizacija i građani zajedno su prikupljali sredstva za liječenje dvanastogodišnje Anđele Petrović iz Kotora, pri čemu je organizovano i fotografisanje najmlađih sa djeda mrazom, takođe humanitarnog karaktera.

Kako su saopštili organizatori, tokom dvočasovnog događaja ukupno je prikupljeno blizu 3.000 eura.

Među brojnim posjetiocima manifestacije bio je i gradonačelnik Aleksandar Bogdanović, koji je donirao sredstva Prijestonice Cetinje i Turističke organizacije Prijestonice Cetinje, u visini od 2.000,00 eura.

- Prijestonica Cetinje uvijek je reagovala kada su u pitanju humanitarne akcije, pa je tako i ovog puta. Ništa nije važnije od naše zajedničke obaveze da pomognemo, posebno kada su u pitanju najmlađi, a ovog puta naš grad je pokazao izuzetnu solidarnost u misiji da prikupimo što više sredstava za liječenje Anđele Petrović – kazao je on tokom događaja na Dvorskom trgu.

Današnji događaj na Dvorskom trgu bio je izuzetno posjećen, čime su građani Cetinja još jednom pokazali solidarnost kada je riječ o učešću u akcijama humanitarnog i donatorskog karaktera.

Portal Analitika