Fudbal

Real spremio odgovor za zahtjev Juventusa

Sezona lova na Hamesa Rodrigeza je počela. Čelsi, Mančester Junajted, možda i Mančester Siti, a odavno je radare kao Kolumbijcu okrenuo i Juventus.
Real spremio odgovor za zahtjev Juventusa
Portal AnalitikaIzvor

Kolumbijac je na transfer listi u Realu. Niti je Zidan zadovoljan sa njim, a još manje je on zadovoljan ulogom kod Zidana iako je došao kao hit posljednjeg Mundijala i jedan od najskupljih igrača svih vremena. Kod Anćelotija je čak bio među boljima, ali kod Beniteza i Zidana je počeo pad karijere za koju su predviđali da će biti galaktična.

Sada je Hames na izlaznim vratima, a Juventus razmatra opcije pod kojima bi mogao da angažuje Kolumbijca. Madridski mediji pišu da je Juve prilično zagrizao za Rodrigeza, ali da je Real spremio brutalan odgovor.

Spreman je da trguje sa Starom damom i pošalje joj Hamesa Rodrigeza, ali u zamjenu sa Paula Dibalu! Ne treba posebno isticati da se na pomen Dibalinog odlaska, Juventinima diže kosa na glavi...

Ali Real je taj koji može da postavlja uslove. Dibala je san Florentina Pereza koji u njemu vidi sljedeće veliko ime koje će pojačati Kraljevski klub. U Juventusu nemaju nikakvu namjeru da prodaju Argentinca na kojem baziraju budućnost kluba, ali poznato je koliko Real umije da bude opasna prijetnja kada se namjeri na nekog igrača. Juventus je to najbolje osjetio kada je 2001. godine morao da proda Zinedina Zidana.

Real je htio i Pola Pogba prošlog ljeta, ali nije htio da se petlja sa sumnjivim odnosima i transakcijama Juventusa i Mina Rajole. Sa Dibalom je čistija situacija jer nije umiješan spletkaroš Rajola, a Madriđani bi mogli da pošalju nepristojnu ponudu koja bi Juventus bacila u dilemu. U tom slučaju, možda Hames Rodrigez i ne bi bio loša zamjena za Dibalu.

Ali pod uslovom da bogati premijerligaši ne otkupe Kolumbijca od Madriđana već ove zime...

Portal Analitika