Protokol

Posljednji zvaničan susret Vujanovića i Al Ulame

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas u Podgorici u oproštajnu posjetu ambasadorku Ujedinjenih Arapskih Emirata u Crnoj Gori Hafsa Al Ulamu.
Posljednji zvaničan susret Vujanovića i Al Ulame
Portal AnalitikaIzvor

Kako je rečeno Portalu Analitika iz kabineta predsjednika, Vujanović je iskazao poštovanje UAE za odluku da, u oktobru 2010 godine, u Crnoj Gori otvore ambasadu - prvu u regionu Zapadnog Balkana, i za ambasadora imenuju Hafsu Al Ulamu.

- Saopštio je visoko uvažavanje neposrednog doprinosa ambasadorke u obezbjeđenju kvalitetne ugovorne baze između dvije države i snažnom ekonomskom povezivanju kao i sadržajnoj saradnji u svim oblastima. U uvjerenju da će novoimenovani ambasador nastaviti uspješnu diplomatsku misiju predsjednik je ambasadorku odlikovao Medaljom za zasluge. Ambasadorka UAE Hafsa Al Ulama je iskazala zadovoljstvo da je u svojoj šestogodišnjoj diplomatskoj misiji doprinosila saradnji dvije države koju ocjenjuje sadržajnom i intezivnom sa jasnom perspektivom daljeg unapređenja. Zahvaljujući se što je njen lični doprinos prepoznat saopštila je uvjerenje da će novoimenovani ambasador nastaviti diplomatsku misiju saradnje dvije države - navodi se u saopštenju.

Portal Analitika