Fudbal

Crnogorski napadač na korak od prelaska u kazahstanski fudbal

Nekadaš- nji mladi reprezentativac Crne Gore Stefan Nikolić na korak je od prelaska u redove novog kazahstanskog prvoligaša - Kaisara iz Kizilorde.
Crnogorski napadač na korak od prelaska u kazahstanski fudbal
Portal AnalitikaIzvor

Dvadeset šestogodišnji napadač iz Nikšića boravio je prethodnih dana u Antaliji, gdje je dogovorio novi, jednogodišnji, angažman. Dvije strane precizirale su sve detalje ugovora, ostalo je samo da saradnja bude ozvaničena.

Nikolić je jesenas nastupao za Radnik iz Surdulice, a u Superligi Srbije odigrao je 11 utakmica i postigao tri gola. Posljednji protiv Crvene zvezde, na kraju polusezone. Visoki golgeter ima bogatu internacionalnu karijeru koju je gradio u OFK Beogradu, Rozelaru, Lirsu, Politehnici, Steaui, Inčonu, CSKA iz Sofije, Istri i Termaliki.

Njegov novi klub, Kaisar, dominantno je izborio plasman u Premijer ligu Kazahstana nakon što je sezonu u Diviziji 1 završio na prvom mjestu, sa devet bodova više od najbližeg pratioca - Altaja.

Tim iz Kizilorde ne planira da bude epizodista u elitnom društvu, već ima planove da igra plej-of. Potvr- đuju to i potezi ambicioznog rukovodstva koji ulažu u ekipu i dovode pojačanja. Nikolić je prepoznat kao vođa napada. 

ARENA

Portal Analitika