Rukomet

Utakmica pomirenja RK “Nikšić 2014” i RK “Morača 2015”

Rukometaši “Nikšića 2014” i “Morače 2015” odigraće sjutra u nikšićkom Sportskom centru, od 19 sati i 30 minuta, utakmicu pomirenja, saopštili su organizatori meča Portalu Analitika.
Utakmica pomirenja RK “Nikšić 2014” i RK “Morača 2015”
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

U želji da se potisnu i zaborave nemile scene tokom meča istih ekipa, u okviru sedmog kola Druge lige Crne Gore, uprave klubova odlučile su da široj javnosti dokažu da promocija rukometa i sportskih vrijednosti nemaju alternativu, dodaje se u saopštenju.

- Rukovodstvo, predstavnici i treneri Rukometnog kluba "Morača 2015", kako je nedavno i najavljeno, uspostavili su saradnju sa kolegama iz RK "Nikšić 2014". Tenzije su spuštene, nesuglasice riješene. Ovim je potvrđeno da doprinosimo unaprjeđenju muškog rukometnog sporta u Crnoj Gori.

Izrečenim kaznama relevantnih organa Saveza, nakon incidenta u Nikšiću na utakmici održanoj u subotu, 3. decembra, nijesmo zadovoljni. Štoviše, bole! Ali, to neće sputati i zaustaviti zdravu misiju RK "Morača 2015".

Semafor u nikšićkom Sportskom centru ne mora da broji i otkucava. Pobjednik se već zna. Pobijedile su pružene i stisnute ruke dva kluba - zaključuje se u saopštenju koje potpisuje sportski direktor RK "Morača 2015", Veselin Kruščić.

Portal Analitika