Društvo

Cetinje: Humanitarna akcija za Anđelu u subotu

Turistička organizacija Prijestonice Cetinje u subotu 24.decembra planira humantarnu akciju pod nazivom „Prijestonica za Anđelu“.
Cetinje: Humanitarna akcija za Anđelu u subotu
Portal AnalitikaIzvor

„U pitanju je manifestacija humanitarnog karaktera, koja ima za cilj da okupi naše najmlađe sugrađane iz vrtića, osnovnih i srednjih škola, kao i ostale ljude dobrog srca koji će biti u prilici da se besplatno slikaju sa deda mrazom kod jelke na dvorskom trgu“, saopštili su iz Turističke Organizacije Cetinje.

U vidno istaknutim kutijama sa oznakom „Poklon za Anđelu“,svi posjetioci manifestacije shodno svojim mogućnostima moći će da doniraju sredstva koja će biti namijenjena za brz oporavak drage Anđele, koja se bori sa teškom bolešću.

„Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane da se zajedno sa svojim mališanima okupimo na dvorskom trgu i slikamo sa deda mrazom, nama svima poznatim Bogdanom Marcanom. Za zabavni dio programa pobrinuće se naš DJ Zlatko. Program počinje u 11:30h i trajaće do 13:30h. Istog dana, na dvorskom trgu u period od 10h – 14h Osnovna škola “Njegoš” organizuje manifestaciju prodajno-humanitarnog karaktera. Manifestaciju karakteriše simbolična prodaja dječijih kreacija. Sav prihod od prodaje biće usmjeren u dobrotvorne svrhe. PRIDRUŽITE NAM SE !“, pozivaju iz TO Cetinje.

Portal Analitika