Region

Ubijen vođa navijača iz Novog Sada

Dvojica mladića pronađena su mrtva rano jutros ispred jednog lokala u centru Novog Sada, a kako "Blic" nezvanično saznaje, jedan od ubijenih je Dragan Jovanović zvani Gidra (26), nekadašnji vođa navijačke grupe "Firma".
Ubijen vođa navijača iz Novog Sada
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako nezvanično saznaje ovaj list, Dragan Jovanović i drugi mladić Dario Roklicer (29) pretučeni su na smrt nakon svađe sa grupom muškaraca u lokalu "Moja kafanica". Oni su nakon svađe izašli ispred, gdje ih je grupa muškaraca do smrti pretukla drvenim štanglama.

Obojica ubijenih mladića su više puta privođeni zbog različitih krivičnih djela.

Na Jovanovića je pucano u septembru ove godine u naselju Grbavica, kada je zadobio teške tjelesne povrede. Jedan od napadača Stevan A. iz Sremskih Karlovaca se prije nedjelju dana predao policiji, a nakon saslušanja mu je izrečena mjera zabrane napuštanja boravišta, a privremeno mu je oduzet pasoš.

nsvodja

Na Jovanovića je pucano kada je izašao iz svog automobila "reno megan", a napadači su u njega ispalili nekoliko metaka, nakon čega su pobjegli.

Na Vođu navijačke grupe "Firma" pucano je i u junu ove godine na novosadskom kupalištu Štrand. On je tada zadobio lakše povrede u predjelu natkoljenice.

Ubistvo se dogodilo u ulici Vojvođanskih brigada kod broja 28. Prema saznanjima "Blica" mladići su ubijeni između 4 i pola 5 ujutru.

U saopštenju policije se navodi da je tužilac djelo kvalifikovao kao teško ubistvo. Uviđaj je obavljen, policija intenzivno traga za osumnjičenima.

Blic.rs

Portal Analitika