CEDIS

CEDIS: Djelovi osam opština sjutra bez struje

Djelovi osam opština biće sjutra više sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
CEDIS: Djelovi osam opština sjutra bez struje
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će bez napajanja električnom energijom od devet do 15 sati biti dio Donjih Kokota, kamp Vrela, dio Dinoše i područje Zlatice, a od 11 do 15 sati Bratonožićka ulica i dio naselja oko groblja u Zagoriču.

U Danilovgradu će od deset do deset sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom biti Most Radovića, Kiro Radović, Prentina Glavica, Podglavice, Šišković, Stanjevića Rupa, Lije, Burum, Fabrika stanova, Ciglana, Kuline, Srednja Glavica, Pištet kao i Krečana i Šišković.

Na području Cetinja, od deset do 16 sati bez struje biće gornji dio Dobrske Župe, Češljari i Đalci. U istom terminu bez struje će biti Zagrablje, Romi, Kasomi, Konak, Očinići, Ugnji, Vrela, Obzovica, Pačarađe, Gluhi Do i Prekornica.

Od devet sati i 30 minuta do 15 sati u Baru će bez napajanja električnom energijom ostati naselje Polje oko Tabije.

Na području Rožaja, od 14 do 15 sati, bez struje biće Bašča, a od 11 do 13 sati Kačari.

U Beranama će od 11 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta bez struje biti Rovca, Ćelije, Kaludra.

Na području Pljevalja bez napajanja elektičnom energijom od 13 do 15 sati biće potrošači na području Mataruga, Vrulje, Ljutića, Ćirovića, Breze, Podborove, Kozice, Vukova Brda, Gačevića Doline, Kneževića i Roganica. Od deset do 16 sati bez napajanja elekričnom energijom biće potrošači na područjima Mrčevo i Morajica.

U Kotoru će, zbog radova u reonu trafostanice Tunel - Kotor, od deset do 13 sati, bez napajanja električnom energijom biće individualni i stambeni objekti u Škaljarima koji se napajaju sa te trafostanice.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika