CEDIS

CEDIS: Isključenja zbog radova na mreži

Djelovi više opština biće danas po nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
CEDIS:   Isključenja zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici, zbog radova, od devet do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće pet solitera u ulici Serdara Jola Piletića kao i dio naselja iza njih.

Od devet sati i 30 minuta do 15 sati, bez struje će ostati djelovi Piperske i Ragamske ulice, kao i ulica Trifuna Đukuća.

Na Cetinju će, od deset do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači u ulici Crvenog krsta i dio potrošača u ulici Peka Pavlovića.

U Nikšiću, od deset do 15 sati, bez struje će ostati potrošači sa područja Gvozdenica i dio potrošača u naselju Kličevo, kod Šljunkare.

U Ulcinju, Donji Štoj, preko puta autokampa "Tomi", ostaće bez struje od devet do 15 sati.

Na području Bara, od devet sati i 30 minuta do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće
naselje Polje oko Tabije.

U Sutomoru će bez struje, od deset do 15 sati, ostati hotel Nikšić i područje oko hotela.

Od deset do 12 sati, u Kotoru će, bez napajanja električnom energijom biti poslovni i stambeni objekti u Novom naselju u Škaljarima.

Bez struje će, u istom terminu, ostati individualni i stambeni objekti u Škaljarima.

U Beranama, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće Zaostro, Crvljevine, Lukavica, Stitare, Bubanje i Ruišta.

U Rožajama od deset do 15 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Ređovići, Crnokrpe, Razdolje, Konfekcija, Binjoši, Kačari, Paučina i Rijeka.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika