Zabava

Domino-dama otkrila prljave fantazije Holivuda i američkih političara

Dženi Nordbak, domino-dama iz Los Anđelesa koja je poznatija pod profesionalnim imenom "Gospodarica Skarlet", napisala je knjigu "Skarletina pisma", u kojoj tvrdi da otkriva sve tajne i seksualne fantazije holivudskih zvijezda i ostalih javnih ličnosti SAD.
Domino-dama otkrila prljave fantazije Holivuda i američkih političara
Portal AnalitikaIzvor

Dženi je pisala o poznatim glumcima, scenaristima, muzičarima i političarima koji su, kako ona tvrdi, od nje tražili da ih između ostalog bičuje, tuče i vezuje. Iako je Dženi ostavila posao domino-dame, pred njom je druga, vjerovatno i lukrativnija karijera, s obzirom da uskoro izlazi njena knjiga koja je već privukla veliku pažnju američke javnosti.

U potrazi za razumijevanjem svojih skrivenih fantazija, Dženi Nordbak je dvije godine vodila dvostruki život - tokom dana bila je menadžer na gradilištu, a noću je postajala "Gospodarica Skarlet". Uporedo je gradila karijeru u oblasti izgradnje bolnica i zdrvatstvenih ustanova, i u djelatnosti seksa.

Kada često prisustvuješ ekskluzivnim privatnim fetiš zabavama, vidiš mnogo poznatih ličnosti i otkriješ njihove prljave tajne - rekla je Dženi.

Iako za ne želi da otkrije imena svojih klijenata, kaže da su u pitanju zvijezde holivudskog i političkog života za koje su čuli svi, i dodala da je među njima i veliki broj žena.

Svoje klijente nazvala je po nadimcima, pa tako spominje "Golicavog Eda", "Dena kučence" i slično. Prema pisanju "Njujork posta", domino-dama otkrila je kako se jedan scenarista uživljavao u lik maharadže, jednog od svojih filmskih junaka kad god je dolazio kod nje na "seanse".

Dženi Nordbak izjavila je kako je "dominacija nad svim tim naizgled jakim muškarcima bila osvježavajuće iskustvo", te da ju je najviše uzbuđivalo "jahanje klijenata", piše "Dejli mejl".

 

Portal Analitika