Muzika

Jesenjin snima spot za pjesmu ''Ona te ne voli''

Crnogorski rok sastav Jesenjin započeo je tokom vikenda u Podgorici snimanje spota za novu pjesmu „Ona te ne voli“.
Jesenjin snima spot za pjesmu ''Ona te ne voli''
Portal AnalitikaIzvor

- Ovo je najenergičnija pjesma Jesenjina do sada, moguće da će to biti i na čitavom debi albumu koji planiramo da kompletiramo tokom naredne godine. Brza je, kratka, sa žestokim rifom i još žešćim vokalom Milene Janković, izuzetne mlade pjevačica koja je prije nekoliko mjeseci unijela mladalačku energiju u naš, budimo realni, uglavnom sredovječni sastav – rekao je autor pjesme i korežiser spota Igor Perović, klavijaturista u bendu.

Milena, pjevačica klasičnog muzičkog obrazovanja, ne krije uzbuđenje zbog rada sa ovim bendom.

- S obzirom na to da je ovo prva pjesma u mojoj interpretaciji od kako sam postala članica Jesenjina, a ujedno i prvi spot u mojoj dosadašnjoj karijeri, moram priznati da sam jako uzbuđena i da jedva čekam da se spot i pjesma zavrte i naprave zemljotres na svim radio stanicama i televizijama. Očekujem dobar prijem kod publike, naročito mlađe koja voli taj malo tvrđi zvuk – prokomentarisala je Janković.

Prvu noć snimanja svog petog spota, članovi grupe poznate po hitovima „Sreća“ i „Zauvijek i još jedan dan“, proveli su u jedinstvenom ambijentu lokala „München Zweite / Bierhaus“ u Podgorici, a na setu je pored njih bila i Anja Nikolić, tumačeći femme fatale rivalku glavne junakinje pjesme.

- Milena se u spotu bori za naklonost momka kojeg Anja vrti oko malog prsta. Pošto on u toj priči nema svoje „ja“, predstavili smo ga pomoću lutke iz izloga – pojasnio je korežiser spota i basista Slaven Ivanović, dodajući da je „glavnog muškog protagonistu“ Jesenjinu ustupio butik „Voyage Passion“.

Pjesma je snimnjena u podgoričkom studiju „Krug“, producenta Dragana Miljanovića. Promocija spota planirana je za februar.

Sastavu, kojeg pored pomenutih članova čine pjevačica/pjesnikinja Svetlana Kalezić Radonjić, gitarista Miloš Jovanović, te bubnjari Damir Maršić i Vido Uskoković predstoji intenzivan period. Pored nastupa uživo, radiće na produkciji pet novih pjesama, od kojih će jedna biti na engleskom jeziku.

Portal Analitika