Društvo

Misli kapi koje život znače

Nova akcija dobrovoljnog davanja krvi, ''Misli kapi koje život znače'', organizovana u saradnji sa Uniqa Osiguranjem i Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore, održaće se sjutra u Galeriji Poslovne kule centra The Capital Plaza od 9 do 13 časova.
Misli kapi koje život znače
Portal AnalitikaIzvor

Uoči ove akcije, Milica Mitić iz The Capital Plaza, kazala je kako je TCP otvorena za sve događaje koji nose notu humanosti u sebi.

“U dane darivanja, željeli smo još jednom u godini da budemo društveno odgovorni i aktivni i da zajedno sa našim partnerima ukažemo da je svako vrijeme, vrijeme darivanja, posebno onog koje se odnosi na život i kapi koje život znače”, kazala je Mitić.

Za sve davaoce Uniqa je priredila i besplatno osiguravajuće pokriće od posljedica nezgode.

Svjesni činjenice da kontinuirano i blagovremeno snabdijevanje zdravstvenih ustanova krvlju predstavlja veoma važan preduslov za funkcionisanje zdravstvenog sistema, kao društveno odgovorna kompanija UNIQA osiguranje ima za cilj da dodatno podstakne dobrovoljne davaoce krvi na način što za svakog dobrovoljnog davaoca krvi obezbjeđuje besplatno osiguravajuće pokriće od posljedica nezgode.

S obzirom na činjenicu da muškarci mogu biti dobrovoljni davaoci krvi svaka tri a žene svaka četiri mjeseca trajanje besplatnog osiguranje od posljedica nezgode za dobrovoljne davaoce krvi zavisi upravo od navedenog vremenskog razdoblja i pola dobrovoljnog davaoca.

Portal Analitika