Politika

Mandić dokazani ekstremista

Mladi liberali su ocijenili da je Andrija Mandić, lider Demokratskog fronta, za liberale odavno prepoznat kao nacionalista i ekstremista i, kako navode, što je najgore, on to i ne pokušava da sakrije već na taj način pokušava i politički da profitira direktno na štetu jednog dijela građana Crne Gore i vladavine prava.
Mandić dokazani ekstremista
Portal AnalitikaIzvor

Mandić je to potvrdio i danas u govoru svojoj omladini kada je direktno nacrtao metu na dio građana Crne Gore koji su drugačije orijentacije, smatraju u LP.

"Ovakav istup nije ništa novo za politiku kojoj pripada Mandić. Takva politika već decenijama crta mete na svakoga ko je u Crnoj Gori drugačiji i ko ne misli kao oni. Deceniju unazad njihova politika crtala je mete na leđa Muslimana i Albanaca, nešto ranije i naleđa svih indipendista i Crnogoraca. Mandiću i politici Demokratskog fronta čak se i sudi pred državnim organima jer su svoju rušilačku politiku usmjerili na Skupštinu i državu Crnu Goru. Jedino što oni znaju jeste da zloupotrebljavaju mlade ljude za svoje politikanske ciljeve i za stvaranje haosa, jer u uređenom društvu nikada ne bi bilo mjesta za taku politiku i njene aktere", navode mladi liberali.

Oni su saopštili kako gaje iskreno uvjerenje da će mladi ljudi većinski odbaciti ovakve retrogrdne i nazadne parole Mandićeve politike koja stvara atmosferu straha, nasilja i agresije u kojoj nijedan slobodan čovjek ne može biti siguran i bezbjedan.

Portal Analitika