Politika

Mandić: Ne predvodimo paradu kao Vlada

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić poručio je da ta stranka baštini tradicionalne pravoslavne hrišćanske vrijednostii i da se po tome razlikuju od Vlade koja danas predvodi paradu homoseksualaca.
Mandić: Ne predvodimo paradu kao Vlada
Portal AnalitikaIzvor

"Mi smo ona prava istorijska Crna Gora koja liči na zemlju naših predaka u kojoj je brak zajednica muškarca i žene, zasnovana na ljubavi i razumijevanju koji za cilj ima stvaranje zdrave porodice i potomstva", rekao je on na Skupština Kluba mladih OO NSD Podgorice.

Prema njegovim riječima kada se posebno posmatra mlada generacija "srpski narod je danas najbrojniji u Crnoj Gori".

"To su oni momci i djevojke koji pjevaju pjesme o Kosovu, idu u pravoslavne hramove a u školama se pozdravljaju sa tri prsta. Oduprli smo se nasilnoj asimilaciji i brutalnoj diskriminaciji režima Mila Đukanovića i uspjeli u DF-u da osmislimo politiku pomirenja Srba i Crnogoraca uvazavajući maksimu "sva prava svima". Nas niko ne može pobijediti, ali svak sa nama može napraviti pošten dogovor od koga korist mogu imati svi u Crnoj Gori, rekao je Mandić.

Na Skupština Kluba mladih OO NSD izabrano je novo Predsjedništvo kluba u sastavu Koča Đurišić, Milica Tomašević, Kristina Simić, Bojana Bulatović, Maksim Čađenović, Filp Ćirović, Milica Dedić, Jelena Radunović, Ana Drecun-Lukić, Ilija Pejović i Luka Tapušković. 

Mandić je pozvao mlade da još upornije nastave političku borbu "jer se sa protestima i izbornom kampanjom ne završava angažman mladih naše stranke nego tek počinje".

 

 

Portal Analitika