Košarka

Izvinio se DŽEJMS: Nesporazum sa trenerom je prošlost

Prvo bih želio da se izvinim medijima, vama novinarima, jer nijeste bili u mogućnosti da radite svoj posao kada sam odgovorio na onakav način. U pitanju je bio nesporazum između mene i trenera. Sjeli smo i porazgovarali o tome i dogovorili se da to ostavimo iza sebe i da se fokusiramo na ono što slijedi, kazao je na današnjem presu centar "plavih", Šon Džejms, ispunivši tako dato obećanje da će u prvom narednom obraćanju medijima da se izvini za to što nije imao komentar nakon utakmice sa Zvezdom, koju je Budućnost Voli izgubila na svom terenu, rezultatom 77:54.
Izvinio se DŽEJMS: Nesporazum sa trenerom je prošlost
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Odgovarajući na pitanje da li je spreman za nedjeljni meč protiv Cedevite, Džejms je odgovorio da mora biti, i dodao da nema izbora.

- Cedevita je veoma dobar tim koji je prilično pobjeđivao u posljednje vrijeme, i moramo da budemo psihički i fizički spremni za težak meč - ocijenio je Džejms.

On je kazao da se trenutno dobro osjeća i da je izašao iz povrede.

- Dobro sam, spreman sam da igram - kratko je kazao Džejms.

Na pitanje sviđa li mu se Podgorica, odgovorio je potvrdno i dodao da ne izlazi previše, već da slobodno vrijeme provodi družeći se sa porodicom.

- Moja porodica voli ovaj grad što je za mene savršeno - zaključio je Džejms

Nedjeljni meč se igra u dvorani "Morača" od 19 sati. Karte će se naći u prodaji od sjutra u 10 časova, po cijeni od dva eura.

A.P.

Portal Analitika