Muzika

Cetinjani biraju pjevača za “Praznični koncert”

Početak nove 2017. godine na Cetinju biće obilježen“Prazničnim koncertom”, koji je planiran za 08. januar. U pitanju je tradicionalna manifestacija koja se održava vec sedmi put po redu u Prijestonici Cetinje.
Cetinjani biraju pjevača za  “Praznični koncert”
Portal AnalitikaIzvor

“Publika će uživati u višečasovnom muzičkom programu, koji će početi u 17h na Dvorskom trgu. Kao dobra praksa pokazala se prošlogodišnja ‘’online’’anketa ‘’ Vi odlučujete ‘’, na kojoj su naši vjerni pratioci i publika po prvi put bili u prilici da glasaju za svog omiljenog izvođača, stoga smo se za isti način odabira, opredijelili i ove godine”, saopštili su organizatori.

Takmičari ovogodisnje ankete su grupa Hari Mata Hari, Nina Badrić, Massimo Savić, Grupa Galija sa predgrupom Vanja Radovanovica I tribute bend Miladin Šobić, kao I grupa Plavi Orkestar.

Anketa ce biće otvorena za glasanje danas na facebook stranici TOPC-a https://www.facebook.com/TourismOrganisationOfOldRoyalCapitalCetinje/ kao i fb stranici Prijestonice Cetinje htps://www.facebook.com/oldroyalcapitalcetinje/ .

“Anketiranje će trajati do 23-eg decembra, kada ćemo znati konačnog izvodjača za praznični koncert. Proslogodišnji pobjednik ankete bila je hrvatska grupa Prljavo kazalište, koja je više nego oduševila sve prisutne. Organizatora ovog prazničnog događaja su Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje uz podršku partnera”, saopštili su iz organizacije.

Portal Analitika