Politika

ĐONOVIĆ: Opozicija nesposobna da vrši vlast

Opozicija nije u stanju da prihvati ponudu DPS-a da uđu u Vladu jer za to nije spsobna i nema ni jedan programski cilj sem smjene vladajuće partije-kazao je za našu televiziju politički analitičar Ranko Đonović. Porućuje da DPS nikada neće prihvatiti ponavljanje izbora jer smo iz jednih tek izašli , te da to ne bi bilo dobro za Crnu Goru.
ĐONOVIĆ: Opozicija nesposobna da vrši vlast
Portal AnalitikaIzvor

O ponudi vladajuće partije da opozicija koja je za EU I NATO uđe u Vladu  izazvala je u javnosti brojne polemike I podjele. Za političkog analiticara Ranka Đonovića ta ponuda krajnje je korektna ali neizvodljiva.

Kada su čuli kakvu ponudu premijer ima za njih, I opozicioni blok je spremio svoje prijedloge. Žele da se ponove izbori. Đonović smatra da DPS  na to nikada neće pristati,  te da je to Crnoj Gori totalno nepotrebno. Dodaje da bi I da se izbori ponove, opozicija opet bila nezadovojna.

„Opozicija nije u stanju da formira vlast u Budvi i Kotoru, a možete misliti šta bi  sve se desilo kada bi došla situacija da to rade na republičkim izborima„, ističe Đonović.

Đonovic kaže da bi opozicionari trebalo da se vrate u poslaničke klupe i prioritet daju razumu a ne strastima i želji za vlašću.

pinkm

Portal Analitika