Muzika

Novo izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula u Budvi!

EXIT Avantura se nastavlja uz četvrto izdanje Sea Dance festivala koje će se iduće godine održati od 13. do 15. jula. Novo festivalsko izdanje obilježiće duh Ibice, čuvenog španskog ostrva, globalne prijestonice noćnog života, gdje se zajedno provode najtraženiji disk džokeji, holivudske zvijezde i ljubitelji muzike iz svih krajeva svijeta.
Novo izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula u Budvi!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Sea Dance festival i EXIT tim udružili su snage sa vodećim producenatima sa Ibice i Velike Britanije zaslužnim za popularne festivale kao što su malteški Annie Mac presents Lost and Found, Hideout na Zrću, britanski Parklife i kultni The Warehouse Project u Mančesteru. Zanimljivo je da u Budvu dolazi i dio tima Kendal Calling koji je upravo proglašen za jedan od najboljih britanskih festivala u kategoriji do 40.000 posjetilaca!

Na događaje koje ovaj tim radi u Španiji, Malti i Hrvatskoj godišnje putuje preko 30.000 posjetilaca samo iz Velike Britanije, ali par desetina hiljada turista iz ostalih zemalja Evrope.

Program koji se sprema za novi Sea Dance, biće upravo u znaku vodećih brendova sa Ibice, uz muzička imena sa A liste, ali i promociju Crne Gore širom svijeta. Cilj ove saradnje je još snažnije pozicioniranje crnogorske obale kao nezaobilazne turističke destinacije u evropskim i svjetskim okvirima, dok će se dodatno ubrzati rast posjetilaca iz Zapadne Evrope koji već dolaze na Sea Dance i ljetuju u Crnoj Gori.

Tokom prethodne tri godine Sea Dance festival ugostio je neka od najatraktivnijih imena savremene muzičke scene, kao što su Skrillex, The Prodigy, Hurts, Jamiroquai, Underworld, Roisin Murphy, Rudimental, Example, Jeff Mills, Black Coffee, Roger Sanchez, Sigma, Wilkinson, ali i mnogobrojne domaće i regionalne zvijezde. Naredne godine ovoj impresivnoj listi pridružiće se nove muzičke zvijezde, a prva imena biće objavljena već početkom naredne godine. 

U utorak, 20. decembra, tačno u podne u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od svega 19,99€! Ovo je cijena sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta ili pasoš). Ulaznice se prodaju u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata nalazi se na sajtu festivala www.seadancefestival.me.

Velika novogodišnja akcija "1 karta = 4 festivala"!

Nakon višegodišnjeg rada na regionalnom povezivanju, te uspješnih festivala u Crnoj Gori i Rumuniji, EXIT tim narednog ljeta stiže i u Hrvatsku! Tim koji stoji iza čak četiri nagrade za najbolje evropske festivale naredne godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Ljeto ljubavi 2017. Samo tokom predstojećih praznika, u akciji "1 karta = 4 festivala", svi već postojeći ili budući kupci ulaznice za EXIT festival po cijeni od 58 eura, dobiće na poklon i ulaznice za preostala tri festivala EXIT Ljeta ljubavi 2017, za Sea Star festival u Hrvatskoj (26. i 27. maja), Revolution Festival u Rumuniji (2. i 3. juna), te Sea Dance festival u Crnoj Gori (13-15. jula). Broj ulaznica u ovoj akciji je veoma ograničen, a svi kupci, postojeći ili budući, svoje EXIT ulaznice moći će lako da registruju od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org.

Portal Analitika