Politika

Liberalima cilj Brisel: Imamo podršku i usaglašavamo stavove

Neda Dabović, članica Predsjedništva LP, koja je imenovana za članicu Komiteta za ljudska prava Liberalne internacionale, prisustvovala je međunarodnom susretu liberala u Briselu.
Liberalima cilj Brisel: Imamo podršku i usaglašavamo stavove
Portal AnalitikaIzvor

Dabović se tom prilikom susrela i sa predsjednikom ALDE saveza evropskih liberala i počasnim predsjednikom Internacionale Hansom Van Balenom. On je potvrdio spremnost evropske liberalne porodice da u svakom trenutku podrži Liberalnu partiju. Snažna podrška iskazana je i djelovanju Liberalne partije u Skupštini Crne Gore i svim aktivnostima poslanika liberala Andrije Popovića.

Ona je u Briselu razgovarala i sa Generalnim sekretarom Liberalne internacionale g. Emilom Kirjasom kojeg je upoznala sa aktuelnom pozicijom Liberalne partije i daljim političkim djelovanjem.

„Liberalna partija vidi Crnu Goru kao moderno, evropsko i otvoreno društvu a naš cilj jeste Brisel kao centar Evropske unije i NATO saveza. Zato crnogorski liberali svoju politiku i svoje djelovanje usaglašavaju i koordiniraju zajedno sa Briselom, u najboljem interesu što bržeg i snažnijeg napretka Crne Gore i kvaliteta života crnogorskih građana”, saopštili su iz ove partije.

Portal Analitika