Region

Silovao dijete jer nije htjelo da se uda

Niška policija uhapsila je prekjuče Dragana B. (27) zbog silovanja djevojčice D. M. (14) iz okoline Aleksinca.
Silovao dijete jer nije htjelo da se uda
Portal AnalitikaIzvor

Kako prenosi portal Alo, pedofil je djevojčicu upoznao u junu na jednoj proslavi u Aleksincu, gdje je odmah počeo da bude nasrtljiv prema njoj. Kako je djevojčica odbijala Draganovo udvaranje, on je otišao korak dalje i počeo da priča D. M. o tome kako će je oženiti. Ona nije pristala na njegove ponude, pa ju je on odvukao sa zabave i silovao.

Nesrećna djevojčica odmah je prijavila silovanje, a pedofil je tek prekjuče pronađen i uhapšen.

Ovo hapšenje desilo se pet dana nakon što je Osnovni sud u Vranju ponovo produžio pritvor do 30 dana Nenadu Stevanoviću Rokiju (37) iz Krive Feje, optuženog za nedozvoljene polne radnje nad N. S. (13), učenicom sedmog razreda Osnovne škole „Radoje Domanović” u Vranju.

Pedofila koji je od maloljetnice stariji 24 godine službenici Policijske uprave uhapsili su 8. oktobra.

Građane je najviše uznemirilo to što je pedofil ispred osnovne škole u Partizanskoj ulici pred đacima i prolaznicima ljubio djevojčicu. Seksualni manijak je na saslušanju rekao da je zaljubljen u djevojčicu i da mu je ona uzvratila ljubav.

Pedofile čeka maksimum

Prema Krivičnom zakoniku, za osnovni oblik krivičnog djela obljube pedofilu sleduje zatvor od tri do 12 godina. Međutim, ako je dijete teško povrijeđeno ili je zatrudnjelo, ili je djelo izvršilo više osoba, minimum kazne je pet godina zatvora, a maksimum 15.

Portal Analitika