Fudbal

Roma zainteresovana za Fabregasa

Vezni red sa De Rosijem, Strotmanom i Najnoglanom je najjača katrika u igri Rome ove sezone. Još kada se oporavi i Florenci, trener Spaleti će imati slatke muke.
Roma zainteresovana za Fabregasa
Portal AnalitikaIzvor

Međutim, pitanje je da li će i sljedeće sezone pomenuti kvartet dirigovati Rominom igrom. Zato u rimskom klubu razmišljau o pojačanjima za vezni red. Na poziciji plejmejkera. I došli su na ideju da angažuju Seska Fabregasa.

Španac je izgubio mjesto u startnoj postavi Plavaca pored Matića i Kantea, a sve češće se pominje kao najzvučnije ime koje će napustiti Čelsi. Milan je aktuelan kao buduća destinacija, ali tek ako budući kineski vlasnici uspiju da izguraju tu ideju jer je Galijani protiv. Dok u Milanu traje preprika oko Fabregasa, u Romi smišljaju strategiju kako da privole Španca da se preseli u Vječni grad.

Nedavni boravak Rominog sportskog direktora Masare i predsjednika Palote u Lonodnu se povezuje sa pričom o dovođenju Fabregasa. Pred Vučicom je dosta posla s obzirom da Spaleti traži jedno pojačanje u veznom redu i jednog krilnog igrača, a ponuđen mu je Depaj. Takođe, Roma će biti pod ozbiljnim pritiskom kako da zadrži Antonija Ridigera. 

Portal Analitika