Crna hronika

Uhapšen Podgoričanin zbog sumnje da je pokušao da siluje djevojku

Đoko Malesija (31) iz Podgorice uhapšen je u subotu oko ponoći zbog sumnje da je nekoliko sati ranije pokušao da siluje sugrađanku S. M. (25) u blizini Vezirovog mosta. Djevojka je, na sreću, prošla s lakšim tjelesnim povredama, a počinilac je zahvaljujući efikasnoj akciji podgoričke policije identifikovan i priveden.
Uhapšen Podgoričanin zbog sumnje da je pokušao da siluje djevojku
Portal AnalitikaIzvor

Kako Pobjeda saznaje, napadač je inspektorima priznao da je nasrnuo na djevojku s namjerom da je siluje.

Njegovo priznanje, uz odmah prikupljene materijalne dokaze, rezultiralo je podnošenjem prijave za ovaj napad i kod istražitelja stvorilo sumnju da bi on mogao biti okrivljen za još neka krivična djela počinjena prije nekoliko mjeseci. Djevojku je Malesija napao u blizini ,,Pro hausa“, odvukao je u žbun i izudarao. Nakon toga, skinuo je donji dio trenerke i pokušao da je siluje. Njen poziv u pomoć čula je prolaznica i počela da viče i tako spriječila namjere osumnjičenog. Uznemiren i prepadnut da će biti uhvaćen, Malesija je pobjegao.

Podgorički inspektori odmah nakon saznanja o krivičnom djelu, prikupili su snimke sa okolnih kamera, saslušali svjedoke i došli do imena napadača. Otišli su u njegovu kuću, gdje su ga zatekli krvavog sa povredama ruke. Odvezli su ga u Urgentni blok, gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede i odveli u policijsku stanicu. Tamo im je priznao da je napao djevojku i ispričao do detalja kako se sve odvijalo.

Portal Analitika