Crna hronika

Kotor: Bigović lišen slobode po operativnim saznanjima na osnovu potjernice NCB Interpol Podgorica

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor danas su oko 12,30 časova, postupajući isključivo na osnovu operativnih saznanja do kojih su došli, lišili slobode lice Momčilo Bigović (46), rođenog u Cetinju, koji se potraživao međunarodnom potjernicom NCB Interpol Podgorica.
Kotor: Bigović lišen slobode po operativnim saznanjima na osnovu potjernice NCB Interpol Podgorica
Portal AnalitikaIzvor

Službenici OB Kotor su akciju lišenja slobode Bigovića izveli u kući S.K. u naselju Trojica u Kotoru. Bigović je oko 16,00 časova sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija, radi izdržavanja kazne zatvora.

Momčilo Bigović je presudom Osnovnog suda u Kotoru naime osuđen na kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci, zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda, počinjenog 2014. godine u Kotoru. Za njim je potom, po izvršenju krivičnog djela, raspisana nacionalna potraga, dok je međunarodna potjernica raspisana u oktobru 2016. godine.

Službenici OB Kotor, u koordinaciji sa tužilaštvom, nastavljaju sa aktivnostima na pronalasku lica za kojima se traga, kao i aktivnosti na prikupljanju saznanja i dokaza u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela počinjenih na teritoriji tog grada. 

Portal Analitika