Društvo

Nova NTC radionica i jedna posvećena pticama

Razvojni centar i udruženje Roditelji naredne sedmice organizuju dvije edukativne-kreativne radionice namijenjene djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, na kojima će razvijati vijuge i praviti hranilice za ptice u novogodišnjem ruhu.
Nova NTC radionica i jedna posvećena pticama
Portal AnalitikaIzvor

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici.  

''U utorak 13. decembre u 19 sati počinje treća NTC Radinica koju organizujemo u saradnjisa PU Pinokio Artić koji imalicencu za sprovođenj eprograma. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 7 godina, a vodi je vaspitačica Sanja Krgović'', navodi se u saopštenju.

Radionice su osmislili autori NTC sistema učenja, RankoRajović i Uroš Petrović s ciljem podizanja nivoa intelektualnih sposobnosti, sprječavanje poremećaj apažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanja brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja kroz igru sa djecom. Brojmjesta jeograničen na 20.

novogodisnja-pticija-gozba

''U četvrtak 15. decembraod 19 sati djeca školskog uzrasta imaće priliku da prisustvuju radionici Novogodišnja ptičja gozba. Radionicu organizujemo u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica, a vodi je biološkinja Marija Stanišić. Na ovoj radionici ćemo praviti Hranilice u novogodišnjem ruhu i pripremiti pticama praznično veselje. Marija ćepričati o tome kako da pomognemo pticama da se izbore sa zimskim hladnoćama i praviti hranilice od reciklažnih materijala koje ćemo postaviti u blizini Igračkoteke. Na taj način ćemo pomoči našim pernatim prijateljima da se izbore sa zimom. Mogućnost prijavljivanja imaju djecaod 7 do 14 godina, a broj mjesta ograničen je na 20'', navodi se u saopštenju. 

Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email igrackoteka@t-com.me, brojtelefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojnicentar. 

Portal Analitika