TV / Film

Kirk Daglas proslavio 100. rođendan u velikom stilu (FOTO)

Sa bokserskim rukavicama na rukama i muzikom iz filma Roki, legendarni glumac zlatnog doba Holivuda, Kirk Daglas, ušao je u hotel na Bevrli Hilsu kako bi u prisustvu porodice i prijatelja proslavio svoj 100. rođendan.
Kirk Daglas proslavio 100. rođendan u velikom stilu (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

Daglas je u salu ušao u pratnji svoje supruge Ane Daglas, sa kojom je u braku 62 godine. Sa njim su bili i sin Majkl Daglas, Majklova supruga Ketrin Zita Džons, kao i unuci.

Sa svojim ljekarom imao je opkladu da ako doživi 100. rođendan biće mu dozvoljeno da popije čašu vodke. Obećano - ispunjeno, a vodka je za ostale zvanice služena u ogromnim martini čašama.

1012daglas2

Slavljenikov sin, takođe glumac, Majkl Daglas, rekao je da ta proslava nema veze samo sa brojem godina, već sa životom koji je njegov otac živio i postignućima u kojima je uspio.

1012daglas3

"Jedna od stvari koje su mi najnevjerovatnije u vezi sa tatom je treći čin njegovog života. Poslije svega što je postigao u svojoj karijeri i doprinosa koji je dao svojoj zemlji, u trenutku kada se suočio sa gubitkom sina, moždanim udarom, mnogo je postigao u svom trećem činu... smatram da je to izvanredno", rekao je Majkl Daglas.

Kirk Daglas se šaljivo osvrnuo na ovaj govor riječima: "Pitam se o kome priča. Rekao je neke lijepe stvari o čovjeku kojeg ne poznajem".

1012daglas4

Kirk se zahvalio svima koji su došli da sa njim proslave 100 godina života, a najviše svojoj porodici koja je bila na okupu.

Supruga Majkla Daglasa, Ketrin Zita Džons, upalila je za Kirka 12 svjećica na torti, na šta se on ponovo našalio rekavši da mu je drago što nema 100 svjećica.

1012daglas5

Izvor: N1

Foto: Fonet/AP

Portal Analitika