Abiznis

Milović predsjednik Sindikalnog povjereništva Berane

Za predsjednika Sindikalnog povjereništva Berane izabran je Milan Milović, saopšteno je iz Saveza sindikata Crne Gore (SSCG).
Milović predsjednik Sindikalnog povjereništva Berane
Portal AnalitikaIzvor

Iz SSCG-a su kazali da je Milović izabran na sastanku u Beranama predsjednika sindikalnih organizacija i predstavnika podružnica sa teritorije te opštine.

„To je nastavak procesa djelovanja SSCG na teritorije pri čemu dolazi do konstituisanja i izbora predsjednika povjereništva po opštinama. U okviru povjereništva Berane, gdje će raditi izabrani predsjednik ujedno i djeluje pravna kancelarija SSCG-a, gdje prava zaposlenih zastupa rukovodilac pravnih kancelarija Goran Ćulafić“, navodi se u saopštenju.

Iz SSCG-a su naveli da su vrata Sindikalnog povjereništva Berane, koji je teritorijalni oblik te radničke asocijacije, otvorena za sve zaposlene i svo sadašnje i buduće članstvo.

„Kroz njihovo djelovanje inteziviraćemo aktivnosti na zaštiti prava zaposlenih sa teritorije Opštine Berane. I dalje će SSCG imati aktivnosti na sjeveru gdje će poseban akcenat dati na zaštiti prava i unaprijeđenje položaja zaposlenih“, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: Mina business

Portal Analitika