Fudbal

Trojica navijača Dinama u zatvoru

Trojica navijača Dinama iz Zagreba lakše su povrijeđena u sukobu s italijanskom policijom uoči utakmice protiv Juventusa u Ligi šampiona i nalaze se u pritvoru, rekla je policija u Torinu, prenose sportski portali.
Trojica navijača Dinama u zatvoru
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

"Trojici Dinamovih navijača pružena je ljekarska pomoć, nije ništa strašno, riječ je o lakšim povredama. Oni se sada nalaze u pritvoru", rekla je portparolka policije za Hinu.

I iz Dinama je potvrđeno da su trojica navijača uhapšeni u Torinu.

Oko 200 navijača Dinama, koji su se u srijedu oko 18.45 već nalazili na tribini, pokušali su da izađu sa stadiona kako bi se obračunali sa navijačima Juventusa, rekla je portparolka. Policija je koristila suzavac kako bi spriječila eventualni sukob, a metež je trajao nekoliko minuta. Navijači su se zatim vratili na tribinu.

U 19.30 sati na tribinu je došla nova grupa Dinamovih navijača. Njih je pokušala da napadne ista grupa koja je bila spremna da se sukobi s navijačima Juventusa. Policija je ponovno intervenisala i tom prilikom je došlo do okršaja između policije i navijača u kojem su trojica navijača lakše povrijeđena.

Jednom je odmah pružena ljekarska pomoć, dok su dvojica odvezena u ambulantu. Nakon toga su privedeni i trebalo da bi da izađu pred istražnog sudiju.

Dinamo je poražen od Juventusa sa 0:2 u posljednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Portal Analitika