Društvo

Završen treći ImPRove: Internet marketing u Crnoj Gori u razvoju

U Podgorici je juče završen treći ImPRove Business seminar „Online PR i krizno komuniciranje“, u organizaciji agencije Advantage, a pod pokroviteljstvom Miramax d.o.o.
Završen treći ImPRove: Internet marketing u Crnoj Gori u razvoju
Portal AnalitikaIzvor

Preko stotinu učesnika imalo je priliku da sluša predavanje uglednog hrvatskog PR stručnjaka specijalizovanog za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove društvene medije Krešimira Macana.

Macan je polaznike seminara upoznao sa svim PR alatima koje pruža internet, te objasnio na koji način najbolje možemo da stvorimo i iskoristimo komunikacione kanale.

Predavač na seminaru je primijetio da je u Crnoj Gori i dalje u razvoju oglašavanje na internetu i zapazio da smo vrlo zanimljivo tržište, jer za relativno mali novac reklama, odnosno poruka, može da stigne do velikog broja ljudi.

2

Polaznicima seminara je kroz primjere pokazao i kako treba reagovati u kriznim situacijama, te objasnio koja je uloga PR-ova.

Seminar su pohađali predstavnici javnih preduzeća, državne uprave, marketing agencija, IT stručnjaci, zaposleni u energetskom sektoru, turističkim organizacijama…

Portal Analitika