Crna hronika

Budva: Napao dječaka, pa pokušao da se ubije

Budvanin Nikola Rakočević izazvao je juče težak incident u Budvi, kada je nakon što je napao dječaka, pokušao sebi da oduzme život. On je, kako je „Danu” saopšteno iz policije, nasrnuo na devetogodišnjeg dječaka iz Italije. Rakočević je navodno dječaka slučajno sreo, a potom pokušao da ga fizički napadne i povrijedi.
Budva: Napao dječaka, pa pokušao da se ubije
Portal AnalitikaIzvor

Očevici događaja policajcima su ispričali da je Rakočević dječaka napao bez povoda, a nakon što su prolaznici priskočili u pomoć mališanu, osumnjičeni Budvanin je pobjegao.

O incidentu je obaviještena policija koja je krenula u potragu za Rakočevićem, koji se odmah nakon incidenta popeo na obližnju zgradu sa koje je, kako policija sumnja, pokušao da počini samoubistvo.

Rakočević je pronađen sa teškim povredama na tlu pored zgrade u Budvi. Prevezen je u bolnicu gdje mu je konstatovano više preloma nogu, zbog čega je zadržan na liječenju. Iz policije su kazali da je ovaj Budvanin zadobio teške tjelesne povrede, ali da nije u životnoj opasnosti.

O napadu kao i povredama koje je Rakočević zadobio obaviješteno je Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru.

Policija je juče uzela izjave od očevidaca događaja, dječaka i njegovih roditelja. U bolnici je saslušan i osumnjičeni koji će naknadno dati izjavu tužiocu.

Portal Analitika