Društvo

I danas višesatna isključenja struje

Djelovi više opština biće danas po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elekrodistrubutivnog sistema. Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.
I danas višesatna isključenja struje
Portal AnalitikaIzvor

Brojila će u Podgorici dobiti Stara Zlatica i Kakaricka gora.

U Baru će brojila biti ugrđivana na području Dobra Voda, a u Ulcinju na području Đerane i u Bulevaru Maršala Tita.

Na području Podgorice, od devet do 15 sati, bez struje će biti dio Piperske ulice, dio Ragamske ulice i ulica Trifuna Đukuća, kao i dio Donjih Kokota.

U Baru će, od 11 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostati svi potrošači koji se napajaju iz trafostanice Polje 2.

U Kotoru će, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati poslovni i stambeni objekti u dijelu Starog grada oko Pomorskog muzeja.

Na području Šavnika, od deset do 17 sati, bez napajanja elekričnom energijom biće potrošači u Donjoj Bukovici, a u Pljevljima, od devet do 16 sati, bez struje će biti potrošači na području Krejina Vrela.

Od deset do 16 sati bez napajanja elekričnom energijom biće potrošači na području Bučja, Hoćevine, Šljivanskog, Pleješevine, Trnovica, Hodžića.

Na području Nikšića, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Međeđa, Stubica, Paprata, Cerova, Drenoštice, Bogetića, Vitasojevića i Milojevića, kao i potrošači sa područja Župe – Miolje Polje.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

MINA

Portal Analitika