Fudbal

Perišić: Fantastično iskustvo za naše trenere

Studijska grupa crnogorskih fudbalskih trenera nastavila je svoju radnu posjetu Milanu. Pored standardnog treninga koji je sproveden na terenu, Milan je danas našim trenerima otvorio i vrata svoje teretane, u kojoj igrači obavljaju prvi dio zagrijavanja za napore koji ih očekuju tokom treninga.
Perišić: Fantastično iskustvo za naše trenere
Portal AnalitikaIzvor

- Ovo je zaista fantastično iskustvo za sve nas. Zahvaljujući crnogorskoj kući fudbala i predsjedniku Dejanu Savićeviću već drugi put u kratkom periodu imamo priliku za stručno usavršavanje trenerskog posla. Ne treba trošiti riječi koliko nam znači prilika da pratimo rad u vrhunskom klubu kakav je Milan. Sjajno su nas primili u Milanelu, naročito trener Vinćenco Montela koji nam se oba dana stavio na raspolaganje i strpljivo odgovarao na sva naša pitanja - rekao je Goran Perišić, šef struke aktuelnog šampiona Crne Gore Mladosti. Mladi trener je istakao da ima puno prostora za napredak i rast domaćih klubova - od uslova za rad do profesionalizma.

- Milan ima vrhunske uslove za rad, mi u tom segmentu mnogo zaostajemo za njima. Ono u čemu, međutim, možemo da napredujemo je profesionalizam samih igrača. Nadam se da ćemo uspjeti da prenesemo našim igračima, naročito mladima koliko ozbiljnosti, discipline i odgovornosti zahtjeva vrhunski fudbal - zaključio je Perišić.

Fudbaleri Milana sjutra će imati slobodan dan, što će i naši treneri iskoristiti za zaslužen predah.

Portal Analitika