Crna hronika

U udesu teško povrijeđen Aleksandar Rakočević

Aleksandar Rakočević (24) iz Štitarice kod Mojkovca, teško je povrijeđen u saobraćajnom udesu na magistrali od Mojkovca prema Bijelom Polju, blizu prevoja Krstac.
U udesu teško povrijeđen Aleksandar Rakočević
Portal AnalitikaIzvor

On se, kako je objavila Pobjeda, putničkim vozilom marke „reno“ (MK AE 382) kretao iz pravca Bijelog Polja prema Mojkovcu i iz za sada nepoznatih razloga sletio niz strminu ispod magistrale. Smrskano vozilo se zaustavilo u šumi, stotinu metara niže, rekli su nam u mojkovačkoj policiji. Policija je obaviještena o udesu juče u 8.20 sati.

Teško povrijeđeni Rakočević odmah je prevezen u bjelopoljsku bolnicu, a nakon toga i Klinički centar Crne Gore. Prema nezvaničnim informacijama, dobijenim od njegove najbliže rodbine, Rakočević je sletio s puta skoro dvanaest sati prije nego što je policija obaviještena o događaju.

 Teško povrijeđen je, po tim informacijama, čitavu noć proveo u smrskanom vozilu. Samo je rekao da je sletio sa ceste u ledenoj noći oko 21 sat. Nakon udesa nikom nije mogao da se javi, jer je njegov mobilni telefon bio van njegovog domašaja.

 

Portal Analitika