Muzika

DJEČAK RASPLAKAO ŽIRI U "ZVJEZDICAMA" Komnen iz Podgorice: Mama, ja sam već poznat!

Maleni Koki, kako ga zovu roditelji i drugari, otpjevao stihove poznate pjesme tako da su svi plakali.
DJEČAK RASPLAKAO ŽIRI U "ZVJEZDICAMA" Komnen iz Podgorice: Mama, ja sam već poznat!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kada čuju taktove pjesme “Bolji život” iz istoimene TV serije, mnogi zaplaču iz čista mira... Nostalgija, sjećanje na bolje dane... Ali kad tu pjesmu pjeva osmogodišnje dijete - plakanje je zagarantovano. Suze su tekle niz lica članovima žirija “Pinkovih zvjezdica” kada je osmogodišnji Komnen Vuković zapjevao stihove Ljubiše Bačića i melodiju Vojislava - Vokija Kostića.

Žiri je, naravno, podigao stolice. Komnen je direktno prošao u sljedeći krug takmičenja. Ovaj dječak dolazi iz Podgorice, slabovid je 50 odsto, ali njegova želja da zapjeva u ovom takmičenju je bila ogromna. I uspio je jer je njegov talenat za muziku nesporan.

Njegova mama Nada Vuković za “Blic” otkriva:

- Prilaze mu da mu čestitaju i zovu ga i šalju mu poruke i baš smo zadovoljni. On se šali: - Mama, ja sam već postao poznata ličnost. Svi me prepoznaju!

Mama ovog hrabrog dječaka kaže da je on pokazao talenat za muziku još kao sasvim mali:

- Interesantno je da je on prvo naučio da svira, pa da priča. Sa dvije godine je imao igračku sintisajzer i tada je naučio da svira neke jednostavne melodije.

Komnen je osvojio gledaoce naročito izvođenjem pjesme “Bolji život”, koju u originalu izvodi Dado Topić. A mamu ovog takmičara pitali smo da li Koki ima problem da nakon dva uspješna nastupa ponovo iznenadi sve novom interpretacijom.

- On je rekao da samo želi da se dopadne ljudima. Što se tiče pjesama za nastup, njih bira u dogovoru sa Danijelom Alibabićem, sa kojim vježba solo pjevanje. Uglavnom Danijel predlaže pjesme za takmičenje.

A što Komnen voli da sluša?

- Voli da sluša klasiku i pop muziku. Toše Proeski, Miladin Šobić i Andrea Boćeli su mu omiljeni izvođači i njihove pjesme najviše voli da pjeva.

Blic.rs

Portal Analitika