Politika

DPS: Kad Medo priča o mafiji, priča o sebi

''Osvjedočeni politički lažov međunarodnih razmjera, Nebojša Medojević, ne propušta nijednu priliku da novim manipulacijama skrene pažnju sa neminovnog raspleta pokušaja terorističkog napada 16. oktobra'', navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista.
 DPS: Kad Medo priča o mafiji, priča o sebi
Portal AnalitikaIzvor

Kako iz DPS-a navode navodi Medojevića su uzalidni nakon što mu, kako govore, nije uspjelo da detronizuje legalno i legitimno izabranu Vladu Crne Gore.

''Uzalud mu sva ekvilibristika i upinjanje da realizuje ono što nije uspjelo njemu i njegovim nalogodavcima - da detronizuju legalno i legitimno izabranu Vladu Crne Gore. Kad već priča o mafiji, onda ne možemo a da ga ne podsjetimo na visoke apanaže koje je dobijao od najozloglašenijeg kriminalnog klana na Balkanu, zbog čega je i dobio nadimak Zemunac. Činjenica je da naš Zemunac odlično poznaje kriminal, ali iznutra, kao zelenaš i kamataš, hroničar zemunskog klana, perač para, medijsko- politički logističar...'', ističe se u saopštenju.

U saopštenju DPS-a se dalje stoji da je nervoza Medojevića očigledno prevelika, jer izgleda amnestije nije bilo ni u Berlinu.

''Ni Zemuncu, ni njegovom DF-u, neće pomoći prelazak u kontranapad, moraće se legitimisati ko je među njima čuveni nesuđeni komandant. Nervoza je očigledno prevelika, jer izgleda amnestije nije bilo ni u Berlinu, ni u Moskvi, ni kod Vučića. Ko se topi hvata se za pjenu - sad im je adut lažljivi Ruckoj, za kojega do juče nijesu ni čuli. Njihova politička snaga u Crnoj Gori brzijeh dana biće jednaka značaju koji Ruckoj ima u Rusiji'', zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Portal Analitika