Marketing

Eko vozi i osvoji: Goran Gazivoda novi dobitnik automobila ''Opel Astra''

Goran Gazivoda iz Podgorie novi je vlasnik automobila ''Opel Astra'', kao dobitnik četvrtog kruga nagrade igre ''Eko vozi i osvoji''.
Eko vozi i osvoji: Goran Gazivoda novi dobitnik automobila ''Opel Astra''
Portal AnalitikaIzvor

Kompanije Jugopetrol AD je izvukla dobitnika povodom četvrtog mjeseca trećeg ciklusa nagradne igre ''Eko vozi i osvoji'', a Goran Gazivoda iz Podgorice je osvojio automobil ''Opel Astra'', koji je proglašen za automobil 2016. godine od strane ''Car of the year'', organizacija vodećih evropskih i sjvetskih časopisa, televizija i televizijskih programa koji se bave automobilizmom.

''Jugopetrol AD je sa nagradnom igrom Vozi i osvoji krenuo prije 2 godine tako da i u ovom sada već trećem ciklusu nagrade igre, planiraja da svakog mjeseca obraduje po jednog vjernog klijenta sa jednom vrijednom nagradom. Naši potrošači imaju sjajnu priliku da učestvuju u nagradnoj igri koristeći Eko vozi i osvoji karticu za registraciju svake transakcije od 20 ili više eura'', rečeno je iz Jugopetrola.

eko

U kutiji je bilo 29 428 kvalifikacionih poena sakupljenih sa 10 934 kartice za koje su pristupni formulari popunjeni shodno pravilima nagradne igre, i sa kojima su sakupljani poeni.

1

Članovi žirija: Jelena Vuković predstavnica sektora maloprodaje Jugopetrol AD, Ivan Beloica, predstavnik sektora marketinga kompanije Jugopetrol AD i predsjedavajuća Nada Ivanović, iz sektora finansija Jugopetrola AD.

 

234
Portal Analitika