Region

Namamio maloljetnicu poklonima, pa je podvodio za pet eura

Zbog obljube, silovanja i podvođenja maloljetnice, pred Višim sudom u Nišu u toku je sudski postupak protiv V.M. (67) iz jednog sela nadomak Niša koji se tereti da je seksualno zlostavljao i silovao šesnaestogodišnjakinju koju je potom primorao i na seks sa drugim muškarcem koji mu je platio pet eura, prenosi Blic.
Namamio maloljetnicu poklonima, pa je podvodio za pet eura
Portal AnalitikaIzvor

Po navodima optužnice iz postupka protiv V.M. mogao bi da se snimi horor film. On se tereti da je od 21. novembra do 8. marta 2015.godine namamio šesnaestogodišnjakinju u svoju kuću u jednom niškom selu obećanjem da će joj kupiti poklone ali ju je skoro svake večeri tukao šakom ili drvenom motkom.

On je optužen da joj je naređivao da skine garderobu a zatim joj kanapom vezivao ruke i noge za krevet ili je držao za ruke i ramena kako bi savladao njen otpor nakon čega je silovao različitim predmetima i primoravao je da ga oralno zadovoljava, iako je pokušavala da se odbrani i molila ga da prestane.

U istom periodu prinudio je maloljetnicu na seks sa drugim muškarcem koji mu je platio pet eura. V.M. se tereti da je djevojčici zaprijetio da ako ode u krevet sa tim čovjekom „biće dobro, a ako ne neće“, što je ona ozbiljno shvatila jer je dobijala batine svakodnevno.

V.M je stajao pored kreveta dok je taj muškarac imao seks sa maloljetnicom a potom je od njega, kako se navodi u optužnici, uzeo pet eura.

Kazna i do 12 godina zatvora

Za obljubu nad detetom, kao i za silovanje, propisana je kazna od tri do 12 godina zatvora. Za podvođenje se može izreći kazna od jedne do osam godina, ako ga sud proglasi krivim.

Portal Analitika