Politika

Mandić i Knežević danas kod Vučića

Andija Mandić, Milan Knežević, te Blažo Papović, Momčilo Vuksanović i Budimir Aleksić razgovaraće danas u Beogradu sa predsjednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem.
Mandić i Knežević danas kod Vučića
Portal AnalitikaIzvor

Kako navodi Tanjug, Vučić će se sastati sa predstavnicima srpskih kulturnih institucija i političkih partija iz Crne Gore.

- Sastanku u Nemanjinoj prisustvovaće predsjednik Nove srpske demokratije Andija Mandić, predsjednik Narodne demokratske partije Milan Knežević, zatim Blažo Papović ispred Matice srpske, Momčilo Vuksanović ispred Srpskog nacionalnog saveta i Budimir Aleksić ispred Instituta za srpsku kulturu - saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima srpske Vlade.

Podsjećamo, Mandić i Knežević zatražili su prijem kod Vučića kako bi mogli da ga upoznaju sa „nepodnošljivim položajem u kojem se nalaze, kao i sramotnom kampanjom koja se vodi protiv njih od strane medija iz Srbije“, posebno ističući medije Pink i Informer.

- Srpski narod u Crnoj Gori, njegovi politički, kulturni i vjerski predstavnici izloženi su neviđenoj medijskoj i političkoj satanizaciji i progonu, i to ne samo od strane antisrpskog režima u Podgorici, nego i od strane medija i drugih centara moći iz Srbije - stoji u pismu koje su uputili premijeru Srbije preko ambasade te zemlje u Podgorici.

Izvor: Tanjug

Portal Analitika