Zabava

Kanje Vest iznajmio kuću za liječenje

Samo nekoliko dana nakon što je reper Kanje Vest otpušten iz bolnice, javili su se novi problemi.
Kanje Vest iznajmio kuću za liječenje
Portal AnalitikaIzvor

Naime, kontroverzni reper nije se vratio u porodični dom koji dijeli sa suprugom Kim Kardašijan i dvoje djece, već je iznajmio kuću u kojoj ga liječi tim stručnjaka.

„Kim se i dalje brine za njega, ali trenutno ne žive zajedno”,  rekao je izvor za magazin "People" dodavši da je Vest trenutno potpuno sam.

Sa druge strane, u vili porodice Kardašijan vlada praznično raspoloženje pred proslavu katoličkog Božića. Sestre Kloi, Kortni i Kajli na društvenim mrežama su objavile fotografiju 12 metara visoke jelke, a proslavili su i prvi rođendan Kiminog i Kanjeovog sina Seinta, i to nekoliko dana prije 5. decembra kad se rodio.

Kako pišu američki tabloidi, jedan od uzročnika reperovog nervnog sloma mogla bi biti i kriza u braku, koja je prouzrokovala sve češće svađe između supružnika a okidač sloma živaca navodno je bila deveta godišnjica smrti njegove majke.

“Prolaze kroz pakao, njegovo ponašanje uticalo je na stabilnost njihovog braka. Kim je laknulo kada je vidjela da Kanje napokon dobija pomoć”, rekao je izvor blizak paru.

Portal Analitika