Muzika

VIDEO: Podgoričanin Komnen Vuković očarao žiri i publiku Pinkovih zvjezdica

Osmogodišnji Podgoričanin Komnen Vuković izvođenjem numere ,,Bolji život“ rasplakao je Gocu Tržan i Aleksandra Cvetkovića u večerašnjoj finalnoj emisiji drugog kruga muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice“.
VIDEO: Podgoričanin Komnen Vuković očarao žiri i publiku Pinkovih zvjezdica
Portal AnalitikaIzvor

,,Bože, odličan je, bravo, bre!“, govorila je Tržan tokom pjesme. Numeru mu je predložio Danijel Alibabić.
Leontina Vukomanović poručila mu je ,,bravo za izbor!“
“Vidi se napredak u tvom pjevanju, da si se oslobodio. Toliko si lijepo obojio ovu pjesmu, pa čas čujem pun glas, pa flah, pa predivan pravilan vibrato. Sve je na svom mjestu, spakovano kao novogodišnji paketić “ rekla je Vukomanović.
Tržan je istakla da je bio spektakularno divan.
“Ima nešto vrlo tanano u tvojoj interpretaciji. Još ovu pjesmu kad čuješ od djeteta, te riječi imaju drugačije značenje “, kazala je Goca Tržan.
Jelena Tomašević-Bosiljčić istakla je da je vrlo muzikalan, da je pjevao sa uživanjem i poručila mu da uvijek ovako pjeva, iz srca i iz duše.
To je primijetio i Sergej Ćetković.
“Jelena je lijepo rekla da si pjevao srcem i dušom i to je rezultiralo da dobiješ pet. Pored odličnog odabira pjesme koju ja nisam čuo u ,,Zvezdicama“ dosad, ova pjesma nas vraća direktno u bolji život i neka vremena koja mi pamtimo. Srećan sam što Podgorica uvijek pošalje divne ljude i pjevače i osvjetlaju nam obraz”, rekao je Ćetković.  Aleksandar Cvetković kazao mu je da je bio predivan, da je bio siguran, te da mu se mnogo svidjelo kako lijepo odvaja slova i kakav tajming ima.

 

Portal Analitika