Društvo

Kovačević: Radićemo na vraćanju povjerenja građana u zdravstveni sistem

Bivša ministarka zdravlja i socijalnog staranja, Zorica Kovačević potvrdila je danas u Danilovgradu, da će na današnjoj sjednici Vlade biti imenovana za direktora Kliničkog centra Crne Gore.
Kovačević: Radićemo na vraćanju povjerenja građana u zdravstveni sistem
Portal AnalitikaIzvor

''Ono što mogu da kažem o ustanovi u kojoj sam provela preko 10 godina, to je da je to veika čast i velika odgovornost biti na čelu jedne tako ugledne institucije u crnogorskom zdravstvu. Naravno moj je cilj da sa svim zaposlenim radimo na dva kolosjeka da budu zadovoljni i pacijenti i zaposleni u zdravstvu'', kazala je Kovačević.

Ona je kazala da se u potpunosti slaže sa dijelom ekspozea premijera Markovića koji se tiče zdravstva, te da će učiniti sve da vrati povjerenje građana u čitav zdravstveni sistem.

''Kao što znate premijer je u svom izlaganju posvetio jedan dio ekspozea ka poboljšanjima u zdravstvenom sistemu, sa čim se ja u potpunosti slažem. Naravno to znači da ćemo raditi na vraćanju povjerenja građana u čitavi zdravstveni sistem i na poboljšanju životnog standarda svih zaposlenih u zdravstvu.

To će mi biti primarni cilj, i dozvolićete mi da prvih desetak dana snimim stanje i obećavam da ću sa medijima biti potpuno otvorena po svim pitanjima i svim akcijama i potezima koje budem preuzimala u Kliničkom centru Crne Gore'', istakla je Kovačević.

L.Đ.

Portal Analitika